centre de recuperació

Apadrina un ruc

Apadrinament?

Si vols contribuir en la preservació de la raça autòctona catalana, t’animen en convertir-te en padrí d’un dels nostres rucs. La teva aportació servirà una part de les despeses d’alimentació de l’animal que escolleixis, i també et comportarà altres contraprestacions.

IMPORTANT: En cas que alguna persona volgués comprar el ruc apadrinat, primer s’informarà al padrí oferint-li l’opció de compra. En cas que el padrí no volgués comprar-lo se li oferirà un altre ruc amb les mateixes condicions que tenia.

Considerada la millor raça de rucs del món

però som una raça en perill d'extinció

Lluitem per tenir un futur millor

Contraprestacions

Rebràs el carnet de padrí, amb el qual podràs visitar Fuives gratuïtament sempre que vulguis, passejar-lo, etc. Bé, millor que ens avisis abans de venir, perquè tenim ganes de poder-te atendre el millor possible!
Et regalarem un lot de productes fet amb llet de burra (sabons i cosmètics) i articles de marxandatge de la nostra botiga.
Tindràs preus preferents si vols regalar els nostres productes als teus amics, familiars, coneguts, socis o clients.

Et mantindrem informat periòdicament sobre l’evolució del teu fillol, per mitjà de correu electrònic personalitzat.
Et sentiràs orgullós de formar part del grup de persones que ha contribuït a preservar la raça de guarà català, i podràs explicar a les generacions futures que el ruc autòcton del teu país no es va extingir gràcies a tu.

Quan Val Apadrinar?

opció 1

A títol individual, només et costarà 100 € el primer any i 80 els següents. Rebràs el carnet de padrí al teu nom i del ruc que hagis decidit apadrinar. Gaudiràs de tots els avantatges que has llegit amunt.

Opció 2

Si formes part d’un grup (família, amics, empresa etc.) i desitja apadrinar un ruc de forma conjunta, l’apadrinament li costarà 200 € el primer any, 100 al segon i 80 els següents i tots els membres del grup rebrà un carnet d’apadrinament conjunt amb el nom del ruc apadrinat.

Opció 3

Ara bé, si vols apadrinar un ase, posar-li nom i saber que només tu seràs el padrí d’ell (a no ser que vulguis deixar de ser el), l’apadrinament exclusiu et costarà 250 € el primer any, 150 al segon i 80 els següents.

Opció 4

A partir d’aquestes tres possibilitats, podem trobar fórmules alternatives, de manera que convé que posar-te en contacte amb nosaltres.

Igualment hi ha la possibilitat de comprar un ruc, però pensa que no t’ho vendrem si no fe què tens unes bones instal • lacions on fer-ho viure i que el tractaràs sempre amb respecte.

+34 646492310

Visites: Masia Fuives, s/n, 08611 Olvan, Barcelona

OFICINA: pASSEIG DE LA PAU, 23 08600 BERGA, bARCELONA

LLoc Visita:

Masia Fuives, s/n, 08611 Olvan, Barcelona

Horaris

La visita és a les 11h ( caps de setmana i festius)
Grups: horaris a convenir
T’agrairíem que ens comuniquessis la teva visita amb antelació, per poder-te dedicar la nostra màxima atenció.