Apadrinament?

Si vols contribuir en la preservació de la raça autòctona catalana, t’animen en convertir-te en padrí d’un dels nostres rucs. La teva aportació servirà una part de les despeses d’alimentació de l’animal que escolleixis, i també et comportarà altres contraprestacions.

IMPORTANT: En cas que alguna persona volgués comprar el ruc apadrinat, primer s’informarà al padrí oferint-li l’opció de compra. En cas que el padrí no volgués comprar-lo se li oferirà un altre ruc amb les mateixes condicions que tenia.

Considerada la millor raça de rucs del món

però som una raça en perill d'extinció

Lluitem per tenir un futur millor

Contraprestacions

Rebràs el carnet de padrí, amb el qual podràs visitar Fuives gratuïtament sempre que vulguis, passejar-lo, etc. Bé, millor que ens avisis abans de venir, perquè tenim ganes de poder-te atendre el millor possible!

Et mantindrem informat periòdicament sobre l’evolució del teu fillol, per mitjà de correu electrònic personalitzat.
Et sentiràs orgullós de formar part del grup de persones que ha contribuït a preservar la raça de guarà català, i podràs explicar a les generacions futures que el ruc autòcton del teu país no es va extingir gràcies a tu.

Quan Val Apadrinar?

opció 1

A títol individual, només et costarà 100 €/any el primer any i 80/any els següents. Rebràs el carnet de padrí al teu nom. Gaudiràs de tots els avantatges que has llegit amunt.

Apadrinament especial

Si vols apadrinar un pollí, et costarà 250 € el primer any, 100 al segon i 80 els següents. Podràs posar-li el nom. Tindràs un carnet al teu nom i el nom del fillol. Gaudiràs de tots els avantatges que has llegit amunt.

Condició: IMPORTANT: En cas que alguna persona volgués comprar el ruc apadrinat, primer s’informarà al padrí oferint-li l’opció de compra. En cas que el padrí no volgués comprar-lo se li oferirà un altre ruc amb les mateixes condicions que tenia.

+34 646492310

Visites: Masia Fuives, s/n, 08611 Olvan, Barcelona