page contents

Productes de llet de burra BIO

4 cosetes de la llet de burra
La història sembla mostrar una tradició mil·lenària d’utilitzar llet de burra en diferents aplicacions. Va ser usat en l’antiguitat per guarir tot tipus de malalties, es va utilitzar com a “font de la joventut” per a la pell, Cleopatra, reina d’Egipte, va mantenir la seva gran bellesa i la joventut de la seva pell en banys de llet de burra. Posseïa un ramat de prop de 700 burros.

També com a aliment adequat per a nadons orfes del segle XIX. La llet del burro és la llet més propera a la llet materna. Compost d’àcids grassos essencials, àcids linoleic, omega 3, minerals (magnesi, calci, sodi, fòsfor, zinc), rica en vitamines (A, B1, B2, B6, D, C i E),

 

Seguim!
Els romans ja usaven la llet d’ase per les seves virtuts terapèutiques. Poppée, l’esposa de l’emperador Néron, la va usar per mantenir la seva pell brillant i flexible. Messaline, emperadriu romana, esposa de l’emperador Claudio I (10 AC: AD 54), feia màscares de bellesa amb llet de burra empapada en rodanxes de pa
Finalment
A la XIX e segle, als carrers de les grans ciutats, els burros vagaven, dirigits per comerciants que adverteixen del seu passatge cridant: “llet de burra, bona llet de burro”. Els elegants consumien regularment aquesta preciosa beguda, però les famílies pobres només ho van comprar per a un nen malalt o un ancià debilitat. Al mateix temps, l’ús de la llet d’ase s’estableix en hospitals de maternitat. El burro és fàcil d’alletar els nadons presentats directament a l’ud.

En la tradició d’aquest ús de llet de burro, han sorgit forages a França, Itàlia, Suïssa, Alemanya … I l’èxit d’aquestes granges, que comercialitzen llet de burra, confirmen la fama ancestral del producte i la importància de les seves propietats vitals.

Llet de Burra a la dieta

La llet de burra es considera la millor llet de reemplaçament per a nadons que no poden amamantar-se. També és una alternativa per a les persones al·lèrgiques a la proteïna bovina en la llet. Aquesta llet és molt digerible perquè és baixa en greixos, i que les proteïnes, no coagulables, són fàcils de digerir. Les propietats de la llet d’ase també són estudiades en el tractament de l’arteriosclerosi.

El principal obstacle per al seu ús alimentari és actualment l’alt cost de producció.

 

La llet de burra és rica en vitamines (A, B1, B2, B6, D, C i E), preciosos aliats en la lluita contra l'envelliment

També conté minerals i oligoelements (calci, magnesi, fòsfor, sodi, ferro i zinc), pel que és un tònic natural de la pell.

Les immunoglobulines de la llet de burra estimulen el metabolisme de la pell i la protegeixen, defenses naturals contra totes les agressions.

Cosmètica de llet de burra

Les aplicacions cosmètiques de la llet del burra requereixen, per contra, quantitats relativament baixes de llet per a un alt valor afegit. Molta informació circula en llocs comercials, sovint basats en la història de Cleopatra, Poppea o altres dones quasi-llegendàries, que haurien retingut la joventut de la seva pell, prenent banys de llet ruc. Tanmateix, la investigació científica s’ha dut a terme en aquest camp, demostrant les propietats de la llet de burra.

Cremes  de Llet de Burra BIO fuives

Són cremes elaborades amb ingredients naturals fabricats a base Llet de Burra Bio de Fuives i Àloe Vera Bio

0% Perfums!

0% Parabens!

0% Colorants!

No provat en animals

Envàs AIRLESS ECOSOLUTION

Sabons de Llet de Burra BIO fuives

Són sabons naturals fabricats artesanalment en fred a base Llet de Burra de Fuives i d’oli de coco, un oli que té moltes propietats beneficioses per a la pell i els fan molt cremosos, aptes per al seu ús tant corporal com facial. Cada varietat de sabó està enriquida amb olis i extractes que aporten propietats concretes en cada cas i amb perfums cosmètics que proporcionen una agradable sensació.

Sense Sulfats !

Sense Parabens !

Sense Oli de Palma !

Embolcall de paper reciclat

ON POTS TROBAR ELS NOSTRES SABONS

 

PUNTS DE VENDA I BOTIGUES ONLINE
 • Farmàcia MARIA COSP
  Passeig de la Pau, 55, 08600 Berga, Barcelona
  Telèfon: 938 21 01 25
  http://www.farmaciacosp.cat/ca/
 • Espai Natura
  Avda Lluís Pericot 26, 17003 Girona
  Telèfon: 972 20 33 15
  http://www.espai-natura.cat
 • Olimar. Productes artesans catalans
  Carrer de Sant Pere Més Alt, 24, 08003 Barcelona
  Telèfon: 933 19 35 00
 • Tot Natura
  C. Llobregat nº12. 08692, Puig-reig.
  Telèfon: 938 29 09 31
 • La Tienda De Irene
   Menorets, 5 – 08600 Berga
  Telèfon:  938223012
 • El Safareig Sostenible SL
  Carrer Santa Eugènia, 5
  08012 Barcelona

  https://www.el-safareig.cat/

0
  0
  El teu Cistell
  La teva cistella està buitTornar a la Botiga
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   gendrejosep Get 15% off